Makujen ja elämysten Äärellä | Työt | BSTR Luova Konttori

Makujen ja elämysten Äärellä

Asiakas

RAVINTOLA ÄÄRELLÄ

Projekti

VISUAALINEN ILME, VERKKOSIVUSTO JA VIESTINTÄTYYLI

Äärellä-ravintolan visuaalinen ilme rakentui tiiviissä yhteistyössä ravintoloitsijoiden, arkkitehdin ja äänisuunnittelijan kanssa kaupungin olohuoneeksi, jonka suunnittelun punaisena lankana on tunto.


Ravintolan nimen ideointi, tunnuksen ja visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston suunnittelu, viestien ja äänensävyn kiteyttäminen ja kuvausten suunnittelu. Valokuvat ja videokuvauksen hoiti Tuukka Kiviranta. Metalliset ulkokyltit ovat KO-HO:n käsialaa.

TIIMI:
Asiakkuusjohtaja: Anniina Walsh
Projektipäällikkö: Elina Jacklin
AD: Anssi Hanhimäki
Copywriter/Tuotanto-AD: Siru Lämsä


Tavoite

Halusimme tuoda Seinäjoelle uudenlaisen ravintolaelämyksen, jossa hyvä ruoka ja välitön tunnelma yhdistyvät helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi, ravintolaksi, johon on helppo tulla viihtymään ja viettämään aikaa.


Ratkaisu

Äärellä-ilme syntyi hyvässä hengessä ja tiiviissä yhteistyössä yhdessä asiakkaan ja muun työryhmän kanssa. Matkan aikana vahvistusta visiolle haettiin niin materiaaleista, äänimaisemasta, arkkitehtuurista kuin asiakasraadin kokemuksista ja toiveistakin. Näiden pohjalta alkuperäinen visio hioutui viimeiseen muotoonsa.


Äärellä on enemmän kuin kuppila ja muutakin kuin kattila. Äärelle mennään, Ääreltä tullaan, mutta ennen kaikkea Äärellä kohdataan ja viihdytään. Äärellä on Juurella-isoveljeään pirskahtelevampi ja urbaanimpi pikkusisko, jonka iloisen kupliva luonne pitää sisällään myös laatua arvostavan kultturellin hurmurin.

Lounasajan päätyttyä Äärellä tarjoilee elämyksiä kaikille aisteille. Ruokalistaltamme makeita ja suolaisia antimia täydentävät vaihtuva valikoima kuplivia läheltä ja kauempaakin. 
Äärellä tarjoilee inspiroivan maiseman ja puitteet makuelämyksille ja rentoutumiselle. Äärellä on kaupunkilaisten olohuone, jonne voit pistäytyä ja jossa voit viipyä pidempäänkin. Tavataan kaupungin ytimessä hyvän ruoan, viinilasin ja keskustelun äärellä!