Jukolan Juusto | Työt | BSTR Luova Konttori

Pysy aitona

Asiakas

Jukolan Juusto

Projekti

Markkinointitiimiyhteistyö

Aitoa yhteistyötä


Jukolan Juusto ja Leivonmäki. Polte tehdä Suomen herkullisinta juustoa. Oman tilan aamulypsetty maito, perinteinen ja oikea valmistustapa sekä kunnianhimo tarjota ikimuistoisia juustohetkiä. Näillä eväillä muutama vuosi sitten Booster lähti synnyttämään maukasta tarinaa Suomen ruokapöytiin. Cheddarhan ei valmistu päivässä eikä edes kahdessa. Aluksi meillä oli luotuna yrityksen ja tuotteiden arvomaailmaan sopiva ilme sekä sanat mitä me haluamme siitä kertoa. Pääsimme sisään ensimmäisiin kauppoihin, vaikkei ensimmäistäkään cheddaria vielä ollut kypsynyt. Homma lähti kasvamaan ja ensimmäiset Aito Cheddarit olivat ihmisten saatavilla. Nyt uurastuksen jälkeen Jukolan Juuston tuotteet löytyvät jo ympäri Suomen ja melkeinpä jokaisesta kaupasta. Työt jatkuvat ja haluamme olla viemässä Jukolan Juustoa vielä pidemmälle, koska Aito Cheddar on Suomen paras Cheddar. Viimeisimpänä toteutuksena selkeytetty ja herkulliseen sisältöön luottava verkkosivusto.

TIIMI:
Projektiassistentti: Viivi Mäkiranta
AD: Sami Metsänranta
Luova johtaja: Jussi Ojala
Graafinen suunnittelija: Elina Rannanjärvi
Web-kehittäjä: Kaisa Koskela
Viestinnän suunnittelija: Outi Myllymäki ja Booster Akatemia
Digitaalisen markkinoinnin suunnittelijat: Matti Koski-Sipilä ja Rami Renko
Kuvat ja videot: Sami Metsänranta, Jussi Ojala, Booster Akatemia ja Tuukka Kiviranta


Tavoite

Erottua kirjavasta juustovalikoimasta, tuoda esiin Jukolan Juuston vahvuudet: oman tilan aamumaito ja oikea tapa valmistaa cheddaria, tuottaa mielenkiintoista ja rehellistä sisältöä, joka on helposti löydettävissä.


Ratkaisu

Jukolan Juuston ja tuoteperheen ilme, josta huokuu perinteikkyys ja käsityön leima. Viestinnässä kerromme ja näytämme, miten cheddaria valmistetaan ja mistä meidän tärkein raaka-aine – oman tilan maito – tulee. Työkalut sille tärkeimmälle henkilölle Jukolan Juuston tarinassa, Juustomestari Markulle. Tarjoamme makuelämyksiä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja nyt myös verkkosivustolla, jonne tuotamme Jukolan Juuston kanssa sisältöä, niin valmistuksesta, hullummistakin tempauksista kuin käyttäjien mielipiteistä. Mutta mikä kumma on Jukolan Juuston ”heimo”? Ehkäpä se selviää myöhemmin.


pysy-aitona-nosto

Maistuvaa sisältöä

Uusi jukolanjuusto.fi -sivusto rakennettiin palvelemaan paremmin asiakkaan tarpeita. Reseptit ja tarinat ovat isossa roolissa ja nousevat etusivulle aina päivitettäessä.

Aamulypsyllä Provinssissa

Kesä ja Provinssi. Mainio makupari, jota ei voi ohittaa. Testasimme, miten provinssiväki taitaa aamulypsyn niksit. Katso videolta kesäaamun tyylinäytteitä.

Ainut oikea valmistustapa

Aito Cheddar valmistetaan viidestä raaka-aineesta. Tärkein on vastalypsetty lehmänmaito, joka tulee viiden minuutin matkan päässä sijaitsevalta Jukolan maitotilalta.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.bstr.fi/tyot/jukolan-juusto">
LinkedIn