Elämäni Seinäjoki | Työt | BSTR Luova Konttori

Elämäni Seinäjoki

Asiakas

SEINÄJOEN KAUPUNKI

Projekti

VISUAALINEN ILME

Seinäjoen kaupungin uusi, eloisa ilme muodostuu yhdeksästä elementistä, jotka symboloivat Seinäjoen tunnusomaisia piirteitä.


Kaupungin visuaalisen ilmeen uudistaminen. Brändin selkeyttäminen ja tarinan luominen. Markkinointiviestit ja -materiaalit ja tunnusanimaatio.

TIIMI:
Asiakkuusjohtaja: Mari Dawe
Projektiassistentti: Viivi Mäkiranta
AD: Satu Haavisto
Graafinen suunnittelija / animaatiot: Maiju Degerman
Tuotanto-AD: Siru Lämsä, Anssi Hanhimäki
Sisällöntuottajat: Kirsi Poltto ja Outi Myllymäki


Tavoite

Tavoitteena oli luoda Seinäjoelle visuaalinen identiteetti, jonka jokainen asukas tuntee omakseen. Kokonaisilmeen tuli soveltua matkailun, yrittäjyyden ja asukasmarkkinoinnin tarpeisiin.


Ratkaisu

Lähdimme yhdessä miettimään, mitä kaikkea Seinäjoki on nykyään, sen historiaa ja tulevaisuutta, unohtamatta pohjalaisia juuria. Suunnittelun pohjana oli myös kaupungin toteuttama kysely, jossa ihmiset olivat kertoneet mielikuviaan Seinäjoesta.
Kattoteemaksi nousi rohkeus, siitä virisi yhdeksän symbolia. Ne muodostavat yhteisen kuvion, joka viestii värikkäästä elämäni kaupungista Seinäjoesta.
Seinäjoki on mahdollisuuksien palapeli: sen asukkaat ovat rohkeita tarttumaan näihin mahdollisuuksiin. Siitä syntyy tarinoita, jotka tekevät Seinäjoesta sen mitä sen on. Visuaalisen ilmeen tehtävänä on löytää tie asukkaiden sydämiin. Jokainen vie osaltaan viestiä Elämäni Seinäjoesta eteenpäin.