09.05.

Tiedote: vahvistimme sisällön­tuotantoa

Tiedote julkaistu tiistaina 9.5.2017.

Seinäjokelainen BSTR Luova Konttori on nyt täyden palvelun mainos- ja viestintätoimisto. Yrityksen henkilöstö on vuoden aikana tuplaantunut. BSTR Luova Konttorissa on töissä 25 markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista.

Uusia osaajia on rekrytoitu erityisesti sisällöntuotantoon ja digitaaliseen markkinointiin. Toimitusjohtaja Tero Luoman mukaan on tärkeää vastata asiakkaiden uusiin tarpeisiin yhä pirstaleisemmaksi muuttuvilla markkinoilla.

– Meillä on nyt vahva tiimi osaajia, jotka pystyvät tuottamaan monikanavaista sisältöä sekä jalostamaan sisällöt digimarkkinoinniksi, joka tavoittaa eri kohderyhmät. Olemme valmiina auttamaan asiakkaitamme nousemaan uudelle tasolle.

Digitaalisissa palveluissa työskentelevät luova johtaja Jussi Ojala, digitaalisen markkinoinnin suunnittelijat Matti Koski-Sipilä ja Rami Renko sekä web-kehittäjä Kaisa Koskela.

Viestintätiimin vetäjänä toimii asiakkuusjohtaja Kirsi Poltto, joka on aikaisemmin luotsannut Ilkka-Yhtymän viestintätoimisto I-print plussaa. Hänen lisäkseen sisällöntuotannosta vastaavat toimittajat, viestintäasiantuntijat Anne Kohtala ja Outi Myllymäki.

– Olemme erikoistuneet organisaatioiden sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Erityisosaamisaluettamme ovat paikkamarkkinointi ja monikanavaiset julkaisut, Poltto kertoo.

Viestintä on sosiaalisen median ansiosta siirtynyt uudelleen kasvokkaisviestinnän aikaan. Jatkuvasti kasvavassa roolissa on myös tarinankerronta liikkuvan kuvan keinoin.

– Tekipä päätöksiä sitten yksilö tai yhteisö, on suositusten painoarvo vaakakupissa virallisia myyntipuheita merkittävämpi. Hyvä esimerkki tällaisesta kokonaisuudesta on yhdessä Kurikan kaupungin kanssa lanseeraamamme Kurkkaa.fi-yhteisö, jossa kaupunkilaiset itse toimivat kotiseutunsa puhemiehinä.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.bstr.fi/blogi/bstr-luova-konttori-vahvisti-sisallontuotantoa">
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *