Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

verkkokirjoittaminen

Miten verkkokirjoittaminen eroaa kirjoittamisesta?

lokakuu 19, 2017

Verkkokirjoittaminen on täysin oma lajinsa, sillä internetissä julkaistavalle sisällölle kohdistuu paljon vaatimuksia. Sisällön määrä verkossa on valtava, joten kaikki sivujen..

Tuputtaminen ei kiinnosta | BSTR

Tuputtaminen ei kiinnosta ketään

lokakuu 12, 2017

Olen vaatemyyjien pahin painajainen. Kun vihdoin saan itseni pakotettua ostoksille, kiertelen kauppaa pimeisiin nurkkiin piiloutuen. Jos myyjäparka onnistuu kohdalle avuntarvetta..

Palvelu ennen kaikkea | BSTR

Perusasiat kuntoon

lokakuu 5, 2017

Menestys liiketoiminnassa on valtavaa kilpajuoksua yritysten välillä. Parhaat menestyvät aina vaan paremmin ja heikot luhistuvat ja vaipuvat unohduksiin. Mistä erot..

Pieniyrittäjän brändäys | BSTR Luova Konttori

Pienyrittäjä, uskalla brändätä itsesi

syyskuu 28, 2017

Kun olin pieni tyttö, minulla oli hirmuinen tarve valmistaa ja myydä. Yrittäjävanhempieni rinnalla eläessä sain kuunnella ruokapöydässä uusien käsityötuotteiden kehitysideointia,..

Tietoista markkinointia

syyskuu 20, 2017

Elämme kiireessä. Työpäivät koostuvat tulipalojen sammuttamisesta ja ensi vuosi tulee aivan liian nopeasti. Trendikkään mindfullness-ajattelun tuomisen työelämään on kuitenkin todettu..

Markkinoinnin viikko - Mainostoimisto BSTR

Inspiroitumisia Markkinoinnin viikolla

syyskuu 15, 2017

Helsingin Messukeskuksessa syyskuun alussa järjestetty Markkinoinnin viikko on tiivistetty paketti markkinoinnin uusimpia tuulia pääsääntöisesti 20 minuutin esityksinä. Tapahtuma on markkinoinin..

aidal-digimarkkinointi

Perinteisesti, mutta digitaalisesti

syyskuu 1, 2017

Kaikki, jotka ovat lukeneet markkinoinnin teoriaa esimerkiksi koulun penkillä tai muuten perehtyneet markkinoinnin teoreettisempaan puoleen, ovat varmasti törmänneet kirjainyhdistelmään AIDA...

teknologia on kuollut - Mainostoimisto BSTR

Teknologia on kuollut

elokuu 25, 2017

Ihmettelen päivittäin monia asioita. Pääsääntöisesti se on positiivista ja uteliasta ihmettelyä, mutta on yksi asia mikä nostaa pulssia ja rehdisti..

Kun työ muuttuu | BSTR

Kun työ muuttuu

elokuu 17, 2017

Muutaman kuukauden kokemus uudessa työpaikassa on avannut silmiäni monella tavoin. Vaikka työskentelen edelleen toimittajana, mainostoimistossa päivääni mahtuu paljon muutakin kuin..

tarinan kerronnan taito

Tarinan­kerronnan taito

elokuu 11, 2017

Lomat alkavat olla ohi. Tuo aika, jolloin vuorokauden ympäri oli aikaa luoda muistoja. Istua nuotiolla ja paistaa täydellinen vaahtokarkki someen..

tyonohjaus

Työnohjauksella tuottavuutta ja kilpailukykyä?

heinäkuu 31, 2017

Valmistuin tänä keväänä työnohjaajaksi. Omassa työarjessani sana herättää yleensä hämmennystä – mitä sinä nyt sitten ohjaat? Opetatko viestintää? Mainontaa? Markkinointia?..

Lataa lisää