Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

viivi-blogi

(Asiakas)palvelua kiitos

tammikuu 11, 2018

(Asiakas)palvelua kiitos Kiinnitän lähes päivittäin huomiota asiakaspalveluun – tai pikemminkin sen puutteeseen. Todella monessa yrityksessä palvelua ei ole mietitty eikä..

top3-lista

Top 3 -listalla uuteen vuoteen

tammikuu 4, 2018

Olen aina pitänyt listoista ja niiden konkreettisuudesta. Mielestäni lista on kokoelma ajatuksia jostakin rajatusta asiasta. Se selkeyttää ja pohjustaa suunnitelman..

Mittaamalla mittaa muista

Mittaamalla mittaa muista

joulukuu 27, 2017

Vuosi 2017 on taputeltu ja 2018 kurkkii jo toiveikkaasti. Budjetit on hiottu ja strategiat särmätty. Onhan niissä huomioitu markkinoinnin mittarit?..

google-partner

BSTR matkalla Googlen Partneriksi #1

joulukuu 21, 2017

Google otti BSTR Luova Konttori Oy:n viralliselle Google Partners -listalleen viime viikolla. Ansioituminen tuli hakusanamainonnan osa-alueelta, mistä omaamme kieltämättä paljon..

Mikä tekee brändin?

joulukuu 15, 2017

Onko se tunne, haluttavuus ja ylpeyden aihe? Miten brändi syntyy tai jää syntymättä? Monet yritykset jäävät nousematta suuren yleisön fanituksen..

Onko teillä oma ääni?

joulukuu 7, 2017

Kuva-indikaattori kertoo muutoksesta. Rekryilmoituksissa ei käytetä enää siirappisia kuvapankkikuvia, vaan ihan oikeita firman työntekijöitä. Enää ei myöskään yksi kuva riitä..

slushiin ja takaisin

Slushiin ja takaisin

joulukuu 5, 2017

Slush oli ja meni. Kahden päivän start-up -festarit messukeskuksessa Helsingissä. Itsellä kaksi päivää Slushissa kului pääasiassa eri lavoja kiertäessä ja..

Rakkautta vai rajoja työyhteisössä

Rakkautta ja rajoja – myös työelämässä

marraskuu 29, 2017

”Mulla taitaa olla murrosikä”, ilmoitti pian 11-vuotias tyttäreni vähän häpeillen, mutta itsevarmasti. ”Koska tekee mieli sanoa jokaiseen asiaan EI, EI,..

Yrityksen tarina ja dna

Menestyjät luottavat tarinoihin

marraskuu 23, 2017

”Sun tuote tai palvelu ei kiinnosta ketään. Mutta mitä lisäarvoa se tuottaa ja minkä arjen ongelman se voi ratkaista? Se..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 3 – Hanne Pohto-Viita

marraskuu 21, 2017

Boosterin Keinussa -sarja keinuttaa kolmannen kerran ja nyt vauhtia antaa projektipäällikkömme Hanne. Boosterin Keinussa -sarjassa tutustutaan konttorimme tyyppeihin, sekä meidän..

digimarkkinoinnin-7-kuolemansyntiä

Digimarkkinoinnin seitsemän kuolemansyntiä

marraskuu 16, 2017

Tässä postauksessa käydään läpi seitsemän digimarkkinoinnin toteuttamiseen liittyvää kehityskohtaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota digimarkkinointia tehdessä. Kyse ei välttämättä ole virheistä,..

Arvoilla on arvoa

Arvoilla on arvoa

marraskuu 9, 2017

Luultavasti jokainen meistä suomalaisista tunnistaa Suomen Luonnonsuojeluliiton tunnuksessa hymyilevän norpan. Norppagrafiikan teki graafikko Erik Bruun vuonna 1974, ja teoksen motiivi..

Lataa lisää