Markkinointiviestinnän työkalut | Luomme voittajia | BSTR

Miten voittajia
luodaan?

Pohjalla on oltava intohimo kehittyä ja kasvaa. Sen jälkeen tarvitaan loistava suunnitelma, nippu oivia ideoita ja niihin sopivat sovellukset. Lisäksi on löydyttävä tekoja, tekijöitä ja sitoutumista. Nämä kaikki löydät Boosterista.

Markkinointitiimi kuukausipaketissa
Kuukausihinnoiteltu markkinointitiimi on ketterä, notkea, pitkäjänteinen ja tuloksellinen ratkaisu markkinointisi ulkoistamiseen ja myyntisi tehostamiseen.
Play Video

Brändistrategia // Markkinointistrategia // Viestintästrategia // Digitaalisen markkinoinnin strategia // Sosiaalisen median strategia

Askelmerkit tulevaisuuteen

Kaikki alkaa strategiasta. Siitä, mitä halutaan saavuttaa ja millä keinoilla. Boosterin tehtävä on kehittää asiakkaillemme entistä parempia tapoja kohdata omat asiakkaansa.

konseptisuunnittelu // kampanjasuunnittelu

Kokonaisuuksien hahmottaminen

Toimivan konseptin pohjalla on aina strategiaan pohjaava hyvä idea. Sen jälkeen alkaa työ. Idean avartaminen toimivaksi loppuun asti mietityksi kokonaisuudeksi luo pohjan menestyksekkäälle ja suunnitelmalliselle konseptille.

Play Video
Play Video

Myyntikoulutus // Markkinointikoulutus // Sosiaalisen median koulutus // Digitaalisen markkinoinnin koulutus

Takaisin koulunpenkille?

Booster on myös liiketoiminnan sparraaja ja tukipilari. Koulutamme myyjiä parempiin suorituksiin ja haastamme markkinointihenkilöitä suunnitelmallisempaan tekemiseen kokonaisvaltaisessa markkinoinnissa ja digitaalisissa kanavissa.

Markkinointiviestintä // Copywriting // Sisällöntuotanto // Tekstinsuunnittelu // käsikirjoittaminen

Viestintää kaikille aisteille

Me Boosterissa suunnittelemme monikanavaisia ratkaisuja, joiden avulla liiketoiminta näkyy ja kuuluu juuri oikealla tavalla,  oikeassa paikassa ja varmasti sopivimpaan aikaan. Viestintäsuunnitelman tueksi toteutamme monipuolisesti kampanjoita, sisältöjä ja joskus jopa taikatemppuja.

Play Video
Play Video

Verkkosivusto // Verkkokauppa

Vahvasti verkossa

Sivusto on laskeutumisalusta ja kotipesä, minkä varaan viestintää ja markkinointia voidaan rakentaa. Siksi on syytä keskittyä sisältöön, joka jättää muistijäljen ja vahvistaa sidettä brändin ja asiakkaan välillä.

Kampanjasuunnittelu // Mainostuotanto // myymäläsuunnittelu // messusuunnittelu

Tule nähdyksi

Hyvin suunnitellut kampanjat ja erottuvat toteutukset luovat brändillesi näkyvyyttä ja jättävät muistijäljen. Oli media sitten digi, printti, tv tai radio, kokemuksemme on käytettävissäsi.

Play Video
Play Video

Digitaalinen markkinointi // Google-mainonta // Hakukoneoptimointi // sosiaalinen media

Kuka näkee mainoksesi?

Hyvä sisältö ansaitsee tulla kohdatuksi. Paras mainos on siellä missä sen kohderyhmäkin. Digitaalinen mainonta luo mahdollisuuksia halutun segmentin tavoitteluun ja tekee mainonnasta tuloksellista, kustannustehokasta ja seurattavaa. Digitaalisuus luo mahdollisuuksia myös sisällöllä ja muodolla erottumiseen.

Graafinen suunnittelu // Yritysilme // Visuaalinen suunnittelu // Infografiikka

Design tekee viestinnän näkyväksi

Boosterilla suunnittelemme visuaalisia viestejä aina yritysilmeistä tapahtumiin sekä painettuihin ja digitaalisiin medioihin. Visuaalisuus tuo boostia myös brändiin: erilaiset sovellukset, julkaisut, lehdet, kirjat ja vuosikertomukset ovat vahva brändiviestinnän tukipilari.

Play Video