Kun on aika kasvaa, kehittyä tai luoda uutta


Mainostoimisto BSTR Luova Konttori Oy on toiminta-alueensa nopeimmin kasvava ja kehittyvä mainostoimisto. Boosterin tehtävänä on parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä markkinoinnin ja mainonnan keinoin. Boosterin konttorit ovat tukevasti paikoillaan Seinäjoella ja Vaasassa.


vahva-kumppani

Vahva kumppani

Hyvä markkinoinnin ja mainonnan kumppani on suuri voimavara. Kun osaat viestiä tehokkaasti tuotteistasi ja palveluistasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan, olet hyvässä vauhdissa kohti menestyvää liiketoimintaa. Tämän me Boosterissa osaamme: meidän tehtävämme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä.


kaikki-ratkaisut

Kaikki ratkaisut

Booster tarjoaa kaikki markkinoinnin ja mainonnan ratkaisut yksittäisistä toteutuksista kokonaisvaltaiseen viestintään. Projektin vetäjällä on narut tiukasti käsissään, jolloin asiakas on aina tietoinen siitä, missä vaiheessa mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Tarvitsitpa yritysilmeen, esitteitä, verkkosivuston tai lanseerauskampanjan, voit luottaa Boosterin asiantuntemukseen.

 

Kysy lisää


Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja ratkaisuistamme, joilla saadaan boostia sinun bisnekseesi. Ota yhteyttä tai tule vierailemaan konttorissamme – pannu on melkein aina kuumana.


Menestyksen ainekset

Monta kättä ja monta ajatusta. Meiltä löytyy laaja osaaminen markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuista.
Tutustu viimeaikaisiin töihimme täällä tai lue alta missä kaikessa olemme auttaneet.


strateginen-suunnittelu

Strateginen suunnittelu

Markkinointisuunnitelmat, Markkinointiviestintästrategiat, brändi-identiteetit, tuoteuudistukset, lanseeraussuunnitelmat.


visuaalinen-suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

Yritysilmeet, graafinen suunnittelu, tilasuunnittelu, pakkaussuunnittelu.


parasta-nakyvyytta

Parasta näkyvyyttä

TV, radio, printti, suoramainonta, myymälät, promootiot, kampanjat.


verkkoratkaisut-kaikille-naytoille

Verkkoratkaisut kaikille näytöille

Mukautuvat verkkosivut, kampanjasivut, sähköinen suoramainonta, verkkomainonta, sosiaaliset mediat, julkaisujärjestelmä, hakukonemainonta, verkkokaupat, flash-animointi, mukautuvat verkkosivustot, mobiilisivustot.

Boostia uralle

Onko sinulla halu parantaa osaamisellasi asiakkaan liiketoimintaa ja näyttöjäkin onnistumisista jo löytyy. Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme, niin laitetaan työpöytä tilaukseen.

Tero Luoma, toimitusjohtaja
Puh. 020 719 9602
tero.luoma@bstr.fi

Menestyjä_Merkki_2014_50x50mm_RGB

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa BSTR Luova Konttori Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

AAA-logo-2014-FI

Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan (AAA) pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Korkeimpaan (AAA) luottoluokitukseen kuuluu vain 2,6% suomalaisista yrityksistä. Lähde: www.soliditet.fi

Suomen Vahvimmat