Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on
asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

Tiimityo - Blogi - BSTR

Tiimissä oppii enemmän

Harjoitteluni Boosterissa on puolivälissä ja voin todeta oppineeni jo nyt valtavasti uutta. Graafisena suunnittelijana olen oppinut uusia tapoja ideoida, toimia..

digitaalinen-markkinointi

Verkostojen hyödyntäminen markkinoinnissa

Mitä olisi ihminen ilman verkostoja? Aika vähän, sillä tämänkin otsikon sain työkaveriltani. Digitaalisen markkinoinnin ammattilainen vinkkasi, että tuo otsikko toimii..

Faktaa digimarkkinoinnista

Julkaisimme Facebookissa vuoden alussa Faktaa-sarjan (#matinjaraminfaktat), jossa toimme joka sunnuntai esille tärkeitä ja mielenkiintoisia faktoja digitaalisesta markkinoinnista. Nyt koostimme faktoista..

kuvien-käyttäminen

PS. Foto olis kiva

Aina sanotaan, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvilla on viestinnässä merkittävä rooli: ne kuvittavat, selventävät ja elävöittävät…

ikkuna-tulevaisuuteen

Ikkuna tulevaisuuteen

Jännittääkö? Siinäpä kysymys, jota minulta kysyttiin ennen Booster Akatemiassa aloittamista niin monta kertaa, että hyväkin matemaatikko olisi mennyt laskuissa sekaisin…

Sanaharkkoja

Kieli paljastaa ikäsi

Ei oo todellista. Käytätkö sä välimerkkejä sun postauksissa? Vähän noloo. Ash. Aina saa hävetä. Myönnettäköön, että nyt osui jälkikasvun kommentti..

muutos on mahdollisuus

Muutoksen anatomia

Tällaisessa työpaikassa kuin mainostoimisto muutos on liiankin tuttu sana. Se on osa meidän DNA:ta, ja se tulee suoraan selkärangasta, opituista..

Sinut on haastettu | BSTR Luova Konttori

Sinut on haastettu

Mainonnasta kiinnostuneiden kesken on seurattu tarkkaavaisesti mainostoimisto Hasan&Partnersin kohtaamaa arvosteluvyöryä Facebookissa. He ovat luoneet asiakkaansa Bioenergia ry:n kanssa turve-energiaa mainostavan..