Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

Luottamus on kaiken A ja O

kesäkuu 15, 2018

Kaikki ihmissuhteet perustuvat luottamukseen. Ja ei – en aio puhua nyt parisuhteista, vaan luottamuksesta muun muassa asiantuntijoihin, asiakkaisiin ja työntekijöihin...

amazon-yrityksille

Amazon yrityksille

toukokuu 17, 2018

Amazon yrityksille tulevaisuudessa välttämättömyys Amazon on ollut parin viime vuoden aikana maailman voimakkaimmin kasvavia yrityksiä. Yritys on noussut jo maailman..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 8 – Jani Kalmu, RauHeat

toukokuu 16, 2018

Keinussa-sarjan kahdeksannessa jaksossa Rauheatin myyntijohtaja Jani Kalmu pohtii markkinoinnin merkitystä ja antaa näytteen myyntipuheestaan. Boosterin Keinussa -sarjassa tutustutaan konttorimme tyyppeihin,..

Ystävämme Facebook

toukokuu 3, 2018

Facebookin viime aikojen kriisit ovat pistäneet monen miettimään, josko lopettaisi koko palvelun käytön. Sanoisi sadoille kavereilleen hyvästit, deletoisi datansa ja..

Kohti voittoisaa markkinoinnin suunnittelua

huhtikuu 19, 2018

Toteutimme viime vuonna asiakkaillemme markkinointisuunnitelman hahmottamiseen pelikirjan. Pelikirja toimii huoneentauluna, joka rytmittää vuoden markkinointitoimet. Olen täyttänyt pelikirjaa yhdessä asiakkaiden kanssa..

Mita on markkinointi?

Mitä on markkinointi?

huhtikuu 13, 2018

Niin kuin Pablo Picasso on aikoinaan sanonut, sinun pitää tuntea säännöt kuin ammattilainen ennen kuin voit rikkoa niitä kuin artisti...

kasvua-kiitos

Kasvua kiitos

huhtikuu 5, 2018

Kasvu Open on jo vuosia auttanut yrityksiä kasvamaan.  Alussa mukana oli muutamia kymmeniä yrityksiä ja tänä vuonna puhutaan jo tuhannesta..

Onnellinen työntekijä tuo menestyksen

maaliskuu 23, 2018

Onnellisuus on puhuttanut suomalaisia viime aikoina. Se tuntuu olevan kasvava trendi, jota jokainen tahollaan tavoittelee – eikä ihme, sillä onhan..

pakkaus

Brändin kanssa pakattu

maaliskuu 8, 2018

Kuvittele mielessäsi kauppareissu. Se on usein nälän ja väsymyksen sävyttämä arjen pakkopulla. Kuljet samoja reittejä etsien hyväksi todettuja tuotteita ja..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 7 – Sami Metsäranta

maaliskuu 7, 2018

Keinussa-sarjan seitsemännessä jaksossa AD:mme Sami pohtii tarinoita suunnittelutyön taustalla ja avaa hyvän elämän salaisuuksia. Boosterin Keinussa -sarjassa tutustutaan konttorimme tyyppeihin,..

Lataa lisää