Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

Onnellinen työntekijä tuo menestyksen

maaliskuu 23, 2018

Onnellisuus on puhuttanut suomalaisia viime aikoina. Se tuntuu olevan kasvava trendi, jota jokainen tahollaan tavoittelee – eikä ihme, sillä onhan..

pakkaus

Brändin kanssa pakattu

maaliskuu 8, 2018

Kuvittele mielessäsi kauppareissu. Se on usein nälän ja väsymyksen sävyttämä arjen pakkopulla. Kuljet samoja reittejä etsien hyväksi todettuja tuotteita ja..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 7 – Sami

maaliskuu 7, 2018

Keinussa-sarjan seitsemännessä jaksossa AD:mme Sami pohtii tarinoita suunnittelutyön taustalla ja avaa hyvän elämän salaisuuksia. Boosterin Keinussa -sarjassa tutustutaan konttorimme tyyppeihin,..

toimittaja

Tempputoimittaja etsii onnen avaimia

helmikuu 27, 2018

Nykyään on helppo kirjoittaa itsensä metsään, vaikka olisi kuinka kokenut toimittaja. Tarinallisuus on edelleen toki tärkeää, mutta miten sen voi..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 6 – Karri Kunnas, Foodwest

helmikuu 26, 2018

Keinussa-sarjassa nähdään ensimmäisen kerran Boosterin asiakas, kun Foodwestin toimitusjohtaja, Karri Kunnas kertoo Foodwestin toiminnasta ja sirkkatuotteista. Boosterin Keinussa -sarjassa tutustutaan..

Merkityksen vallankumous

helmikuu 8, 2018

Keskustelimme luovan johtajamme Jussi Ojalan kanssa yksi päivä siitä, miten markkinointi ja mainonta ovat viime vuosina muuttuneet, ja mihin suuntaan..

valma

Nimellä on suuri merkitys

helmikuu 2, 2018

Tämän totesin viikonlopun suuressa perhetapahtumassa. Näin ystäväpiiri kuvaili tätä tapahtumaa, ja myönnän, että itsellekin se oli juuri tällainen. Uusi tarinasivu..

markkinointipaallikko

Meillä aloittaa markkinointi­päällikkö

tammikuu 29, 2018

Meillä on tänä vuonna juhlavuosi: Boosterin perustamisesta tulee joulukuussa kymmenen vuotta. Olemme ottaneet kymppivuoden kynnyksellä aimo harppauksen eteenpäin, hioneet strategiaamme..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 5 – Tero

tammikuu 22, 2018

Keinussa-sarjan viidennessä jaksossa toimitusjohtajamme Tero Luoma summaa Boosterin viime vuoden, ja pohtii mitä vuosi 2018 tuo tullessaan. Katso millaisin eväin..

Sanaharkkoja

Mitä kaiketonta täällä vanhastellaan?

tammikuu 18, 2018

Yksi sana kertoo joskus enemmän kuin tuhat sanaa. Hyvään sanaan tiivistyvät aika ja ilmiöt, politiikan tapahtumat, päivän trendit, uudet palvelut,..

Boosterin keinussa

Boosterin Keinussa osa 4 – Lapset

tammikuu 18, 2018

Keinussa -sarjamme neljännessä jaksossa ryhmä Boosterilaisten ja Xportilaisten jälkikasvua pohtii mitä vanhemmat täällä tekevät ja mitä he itse haluaisivat tehdä...

viivi-blogi

(Asiakas)palvelua kiitos

tammikuu 11, 2018

(Asiakas)palvelua kiitos Kiinnitän lähes päivittäin huomiota asiakaspalveluun – tai pikemminkin sen puutteeseen. Todella monessa yrityksessä palvelua ei ole mietitty eikä..

Lataa lisää