Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on
asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

blogi-valloita-mount-sisu

Valloita oma Mount Sisusi

Harvoin kuulee yhtä inspiroivaa puheenvuoroa kuin Patrik ”Pata” Degermanin tarina, kuinka hän ja Veikka Gustafsson onnistuivat pääsemään Etelämantereella paikkaan, missä..

Sanaharkkoja

Toimintaa vai toimettomuutta?

Hieno homma, kaupunki on saanut taas pestyä hiekoitustoiminnan aiheuttamat pölyt pois kaduilta. Pian myös kesäleiritoiminta pyörähtää käyntiin ja puistotoiminnan kesätyöntekijät..

Meillä ei ole sääntöjä

Rohkea lupaus, mutta näin se on. Uskon rajattomaan yrityskulttuuriin ja vaalin sitä viimeiseen asti, kohta kerron miksi. Kesän aikana avaan..

Tiedote: vahvistimme sisällön­tuotantoa

Tiedote julkaistu tiistaina 9.5.2017. Seinäjokelainen BSTR Luova Konttori on nyt täyden palvelun mainos- ja viestintätoimisto. Yrityksen henkilöstö on vuoden aikana..

youtube-optimointi

YouTube-optimointi – 12 vinkkiä

YouTube kasvaa 65 vuotta päivässä YouTube-optimointi vaikuttaa moneen ihmiseen, videoon ja kanavaan. Itsekuvattujen videoiden määrä jatkaa räjähdysmäistä kasvuaan älypuhelimien ja..

viestintastrategia

Viestintästrategia arjen apuna

Kun tietää mihin on menossa, on helpompi päästä perille. Inhoan bisneskieleen tuoduista sanoista vain yhtä enemmän kuin strategiaa – ja..

Tiimityo - Blogi - BSTR

Tiimissä oppii enemmän

Harjoitteluni Boosterissa on puolivälissä ja voin todeta oppineeni jo nyt valtavasti uutta. Graafisena suunnittelijana olen oppinut uusia tapoja ideoida, toimia..

digitaalinen-markkinointi

Verkostojen hyödyntäminen markkinoinnissa

Mitä olisi ihminen ilman verkostoja? Aika vähän, sillä tämänkin otsikon sain työkaveriltani. Digitaalisen markkinoinnin ammattilainen vinkkasi, että tuo otsikko toimii..