Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

digimarkkinoinnin-7-kuolemansyntiä

Digimarkkinoinnin seitsemän kuolemansyntiä

marraskuu 16, 2017

Tässä postauksessa käydään läpi seitsemän digimarkkinoinnin toteuttamiseen liittyvää kehityskohtaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota digimarkkinointia tehdessä. Kyse ei välttämättä ole virheistä,..

Arvoilla on arvoa

Arvoilla on arvoa

marraskuu 9, 2017

Luultavasti jokainen meistä suomalaisista tunnistaa Suomen Luonnonsuojeluliiton tunnuksessa hymyilevän norpan. Norppagrafiikan teki graafikko Erik Bruun vuonna 1974, ja teoksen motiivi..

Kuka nukkuu boxissa | BSTR

Eräs tuote on hyödyllinen

marraskuu 2, 2017

Sosiaalista mediaa selaillessani vastaani tuli video suomalaisesta tuotteesta, joka erottuu edukseen monelta kantilta katsottuna. Sen ominaisuuksissa on menestyvän tuotteen ainekset..

Boosterin keinussa

Boosterin keinussa osa 2 – Anssi Hanhimäki

marraskuu 1, 2017

Boosterin Keinussa osa kaksi, olkaa hyvä. Tässä osassa sukellamme Anssin sielunmaisemaan. Istahda mukaan keinumaan. Boosterin Keinussa -sarjassa tutustutaan konttorimme tyyppeihin,..

ostaako-vai-tehdäkö-itse

Ostaako vai tehdäkö itse, kas siinä pulma

lokakuu 26, 2017

Kyllä jollakin oli joskus helppoa, piti päättää olemisesta. Pelkkä oleminen silti harvoin riittää kilpailuun keskittyneessä liiketoiminnassa. Vaaditaan esiintuloa, oman osaamisen ja..

verkkokirjoittaminen

Miten verkkokirjoittaminen eroaa kirjoittamisesta?

lokakuu 19, 2017

Verkkokirjoittaminen on täysin oma lajinsa, sillä internetissä julkaistavalle sisällölle kohdistuu paljon vaatimuksia. Sisällön määrä verkossa on valtava, joten kaikki sivujen..

Tuputtaminen ei kiinnosta | BSTR

Tuputtaminen ei kiinnosta ketään

lokakuu 12, 2017

Olen vaatemyyjien pahin painajainen. Kun vihdoin saan itseni pakotettua ostoksille, kiertelen kauppaa pimeisiin nurkkiin piiloutuen. Jos myyjäparka onnistuu kohdalle avuntarvetta..

Palvelu ennen kaikkea | BSTR

Perusasiat kuntoon

lokakuu 5, 2017

Menestys liiketoiminnassa on valtavaa kilpajuoksua yritysten välillä. Parhaat menestyvät aina vaan paremmin ja heikot luhistuvat ja vaipuvat unohduksiin. Mistä erot..

Pieniyrittäjän brändäys | BSTR Luova Konttori

Pienyrittäjä, uskalla brändätä itsesi

syyskuu 28, 2017

Kun olin pieni tyttö, minulla oli hirmuinen tarve valmistaa ja myydä. Yrittäjävanhempieni rinnalla eläessä sain kuunnella ruokapöydässä uusien käsityötuotteiden kehitysideointia,..

Tietoista markkinointia

syyskuu 20, 2017

Elämme kiireessä. Työpäivät koostuvat tulipalojen sammuttamisesta ja ensi vuosi tulee aivan liian nopeasti. Trendikkään mindfullness-ajattelun tuomisen työelämään on kuitenkin todettu..

Lataa lisää