Vinkkejä markkinointiin | BSTR blogi

Meillä on asiaa

Kiinnostaako digitalisaatio, trendit tai alan tuoreimmat kuulumiset? Blogistamme löydät uutta puhtia, inspiraatiota ja vinkkejä omaan markkinointiinsi!

Kohti mestaruutta-bstr

Kohti mestaruutta

Olen aina ihaillut huippu-urheilijoiden omistautumista ja suunnitelmallisuutta. Yksittäisen urheilijan uran päätavoite saattaa olla vuosien päässä siintävissä olympialaisissa tai MM-kisoissa. Hikeä,..

videomarkkinointi-blogi-bstr

Videomittaa ja kuvan taikavoimaa

Kun lapseni olivat pieniä, puhuimme usein asioista muumimitalla. Eli kuinka monta 20 minuutin mittaista Muumilaakson tarinoita -jaksoa mahtui matkalle mummolaan…

They Just Did It.

Maaliskuussa pohdin provosoivan turvekampanjan ja siitä heränneen keskustelun tiimoilta voiko provosoiva mainonta kantaa hedelmällisen, rakentavan keskustelun äärelle (Sinut on haastettu..

Markkinoinnista brändi­uskollisuuteen

Huomasitko? Maailmalla markkinointi kuoli jo ennen kuin Suomessa sen voima edes kunnolla hoksattiin. Tilalle tuli brändiuskollisuus. Kuluttajan vahva halu yhdistää..

blogi-askelmia-ammattilaisuuteen

Askelmia ammattilai­suuteen

Olen työskennellyt kokoonpanotyöntekijänä, henkilökohtaisena avustajana, myyjänä ja monessa muussa työssä. Vaikka opiskelen visuaaliseksi suunnittelijaksi, en ole sulkenut ovia muiden alojen..

blogi-valloita-mount-sisu

Valloita oma Mount Sisusi

Harvoin kuulee yhtä inspiroivaa puheenvuoroa kuin Patrik ”Pata” Degermanin tarina, kuinka hän ja Veikka Gustafsson onnistuivat pääsemään Etelämantereella paikkaan, missä..

Sanaharkkoja

Toimintaa vai toimettomuutta?

Hieno homma, kaupunki on saanut taas pestyä hiekoitustoiminnan aiheuttamat pölyt pois kaduilta. Pian myös kesäleiritoiminta pyörähtää käyntiin ja puistotoiminnan kesätyöntekijät..

Meillä ei ole sääntöjä

Rohkea lupaus, mutta näin se on. Uskon rajattomaan yrityskulttuuriin ja vaalin sitä viimeiseen asti, kohta kerron miksi. Kesän aikana avaan..

Tiedote: vahvistimme sisällön­tuotantoa

Tiedote julkaistu tiistaina 9.5.2017. Seinäjokelainen BSTR Luova Konttori on nyt täyden palvelun mainos- ja viestintätoimisto. Yrityksen henkilöstö on vuoden aikana..